Haberler

Ünlü oyuncu Eda Ece yardım istedi! Bakanlık anında harekete geçti

Yasak Elma dizisinde oynayan ünlü oyuncu Eda Ece evinde çalışan bir çalışanının 11 yaşındaki ve 55 gündür ilaç bulamayan çocuğu için Sağlık Bakanlığı’ndan yardım istedi. Sağlık Bakanlığı’ndan anında dönüş yapıldı.

İlk başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bir paylaşımına yorum yapmasıyla başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Rusya’da tıp öğrencisi olan ve akciğer hastalığı bulunan Haluk Hasan Seyithanoğlu’nu ambulans uçakla Türkiye’ye getirilmesinin Twitter üzerinden paylaştı.

Paylaşımın altına Eda Ece şu yorumu yaptı:

“Fahrettin bakanım, canla başla çalıştığınız için size teşekkür ederim, bu süreçte kalbimizi kazandınız. Benim evimde çalışan ablanın çocuğu epilepsi hastası ve 55 gündür ilacı gelmiyor. yurtdışından temin edilen yeşil reçeteli bu ilaç için devlete ihtiyacımız var.”

Sağlık Bakanlığı’ndan Jet Yanıt

Eda Ece’nin Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı paylaşımın altındaki yoruma ve çalışanı için yaptığı “Benim evimde çalışan ablanın 11 yaşındaki çocuğu epilepsi hastası. İlacını almak için başvurmuşlar ama sanırım dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü halden dolayı yurtdışından ilaç gelemiyor. 55 gün olmuş. Doktoru eldeki ilaçları vermiş bitmiş, bir süredir tamamen ilaçsız kaldı.” paylaşımına Sağlık Bakanlığı anında yanıt verdi ve hasta yakınının bilgilerini istedi.

Yapılan bu hızlı dönüşler için teşekkür etti. Ayrıca tweetin duyulmasına yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Benzer durumda olan bir kişinin tepkisine kayıtsız kalmadı

Sağlık Bakanlığı’nın Eda Ece’ye hemen cevap verilmesine ‘Sorun ne biliyor musunuz bi Eda Ece olamadık, Fahrettin Koca’nın gözünde. bizde 3 aydır ilaçsızız ama duyan yok. Wilson hastalarını ölüme terk ettiler” diye tepki veren ve 3 aydır ilaca ulaşamadığını belirten hasta yakınına kayıtsız kalamadı.

Hasta yakınına Sağlık Bakanlığı’ndan da yanıt geldi.

Eca Ece hasta yakınına Sağlık Bakanlığı’nın iletişim için gönderdiği mesaja cevap yazmasını istedi.

Hasta yakını Eda Ece ismini geçirerek Sağlık Bakanlığı’na yanıt yazdığı için özür diledi ve ilaç fiyat pahalılığından yakındı.

Bunun üzerine Eda Ece “Evet çok haklısınız umarım ilaçsız kimse kalmaz” diye yanıt verdi.

1 thought on “Ünlü oyuncu Eda Ece yardım istedi! Bakanlık anında harekete geçti

  • Sayın bakanım bizde firisium ilacı 60 gündür bekliyoruz lütfen yardım ediniz

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.