Haberler

İstanbul’da hafif ticari araç durağa daldı! Ölü ve yaralılar var.

Olay, İstanbul Kasımpaşa’da Dereboyu Caddesi’nde meydana geldi. E.G. isimli sürücünün kullandığı 42 GD 748 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak durağa daldı. 1 kişi öldü, 3 ağır 11 kişi de yaralandı. Şoförün epilepsi nöbeti geçirdiği iddia edildi. Kaza anı ve sonrası, güvenlik kameralarına ve olay yerindekilerin kameralarına yansıdı.

Olay, 10:00 sıralarında İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki Kasımpaşa’da meydana geldi. Dereboyu Caddesi’nde ilerleyen E. G. isimli şoförün kullandığı hafif ticari araç, bir anda kontrolden çıktı ve otobüs bekleyenlerin olduğu durağa daldı. Kazayı gören çevredekiler hemen yardıma koştu.

Şoförü görenler, şoför E.G.’nin yüzünün sapsarı olduğunu ve nöbet geçirdiğini söyledi.

İhbar üzerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralılar çevre hastanelere sevk edildi. Yaralılardan Suzan Metin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gayrettepe Asayiş Müdürlüğü’nden gelen ekiplerin incelemesinin ardından araçtan ve duraktan geriye kalanlar belediye ekiplerince kaldırıldı.

Epilepsi nöbeti geçirdiği iddia edilen E.G. daha sonra gözaltına alındı.

Olay anı ve sonrası, güvenlik kamerasına ve olay yerindekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.