Haberler

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Nörolojik Bilimler yeni binası hizmete açıldı

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çapa kampüsünde Nörolojik Bilimler yeni binası hizmete açıldı.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tufan Tüfek’in 29 Ocak’ta yaptığı açıklamada 26 Şubat’ta açılacağı duyurulan Nörolojik Bilimler binası birkaç günlük gecikmeyle törenle açıldı ve hizmete girdi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, Twitter’da “İstanbul Tıp Fakültesi’nde yeni yapılan Nörolojik Bilimler Binası bugün açıldı. Kurumumuz için küçük ancak bizler için çok büyük bir gelişme. Nöroloji, nöroşirurji ve nöroradyoloji Çapa’da yeni binada hizmet verecek. Emeği geçenler şükranlarımı sunarım.” diyerek açılıştan fotoğraflar ve Nöro Bilimler binasında fotoğraflar paylaştı.

Açılışa İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Oral Öncül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Şahin, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Nuri Yenerel, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Bayraktar, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümmihan İşoğlu, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Gülsüm Ak, İstanbul Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Küçük, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Sekreteri Ekrem Aydnı ile çok sayıda akademisyen, sağlık personeli ve davetliler katıldı.

Açılıştan ve Nörolojik Bilimler Binasından Fotoğraflar

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufak Tükek ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi açılışla ilgili çok sayıda fotoğraf paylaştı.

1 thought on “İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Nörolojik Bilimler yeni binası hizmete açıldı

  • Böyle güzel bir hastanenin Mr cihazı bozuk olur mu? Bence bunu dikkate alın.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.