Haberler

NBC 10 sunucusu epilepsi farkındalığı için epilepsili bir birey olduğunu duyurdu

NBC10 haftasonu sabah haberleri sunucusu Tamara Sacharczyk, epilepsi farkındalığı için “Epilepsi hastasıyım.” yazılı pankartla stüdyoya girdi.

Twitter’da yaptığı paylaşımda, “İki dünyamın çarpışmasına bayılıyorum. Yeni İngiltere Epilepsi Vakfı İLE NBC10 bir proje üzerinde çalışıyor.” dedi.

Paylaşımın altına yapılan yorumlardan birinde hala epilepsiden korkulduğunu, proje hakkında bilgi ve amacı hakkında bilgi isteyen ve kariyeri için tebrik eden bir yoruma,” Kesinlikle! İnsanlara epilepsi olduğumu söylediğimde asla normal bir tepki almadım. Ne söyleyeceklerini asla bilemezler, çünkü çoğu insan gerçekten bunun ne olduğunu bilmez. Amacımız sadece farkındalık yapmak!” diye yanıt verdi.

Tamara Sacharczyk’a lisede epilepsi teşhisi konmuş. Mümkün olduğunca epilepsi farkındalığı için farkındalığı için çapalayan Yeni İngiltere Epilepsi Vakfı’nın yönetim kurulunda yer alıyor. Yeni İngiltere, Amerika’nın kuzeydoğu yer alan bir bölge.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.