Haberler

Faciadan sağ kurtulan kişi, epilepsi nöbeti geçirmesi sonucu balkondan düşerek hayatını kaybetti

Konya’nın Selçuk ilçesinde 2004 yılında yaşanan Zümrüt Apartmanı faciasından 132 saat sonra sağ çıkarılan Muhammet Saltuk Kalem (32), geçirdiği epilepsi nöbeti sonucu kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde yaşandı. Antalya’daki bir otelde bir kişi balkondan düşerek hayatını kaybetti. Balkondan düşen kişinin, otelde eşiyle birlikte kalan 32 yaşındaki Muhammet Saltuk Kalem olduğu ve eşinin de bulunduğu sırada epilepsi nöbeti geçirmesi sonucu balkondan düştüğü öğrenildi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kalem’in cansız bedeni otopsi için kaldırıldı. Otopsiden sonra, Kalem’in cansız bedeninin Konya’ya gönderileceği öğrenildi.

Antalya’ya ATVG Eğitim ve Sosyal Tesisleri’ndeki otele eğitim için geldiği öğrenilen Kalem’in, Konya Bölge Adliyesi’nde ön büroda zabıt katipliği yaptığı öğrenildi. Eşinin de Konya Bölge Adliyesi’nde çalıştığı öğrenildi.

Kurtulması mucize olarak nitelendirilmişti

Zümrüt apartmanı faciası, 2 Şubat 2004’te Konya’nın Selçuk ilçesindeki Kerkük Caddesi’nde Kurban Bayramı’nın ikinci günü saat 23:00 sıralarında yaşanmıştı. Zümrüt apartmanı birden çökmesi sonucu, 30 kişi yaralanmış ve 92 kişi hayatını kaybetmişti. Çökmenin yapım hatasından kaynaklandığı tespit edilmişti. 32 yaşındaki Muhammet Saltuk, çöken Zümrüt Apartmanı’ndaki bir boşluğa sığınması sayesinde 132 saat sonra burnu bile kanamadan sağ kurtarılmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.