Haberler

İstanbul’da araç kullandığı sırada nöbet geçiren şoför kaza yaptı, çevredekiler şoförün yardımına koştu

İstanbul Küçükçekmece’de direksiyon başında nöbet geçiren şoförün kullandığı araç, önce direğe, sonra araca çarptı. Bir dükkanın kepengine çarparak duran araçtaki şoförün yardımına , çevredeki vatandaşlar ve son anda kurtulan belediye işçisi koştu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz gün sabah 05:00 sıralarında İstanbul Küçükçekmece’de meydana gelen kazada, aracı kullanan şoförün epilepsi hastası olduğu iddia edilen şoför nöbet geçirdi. Fırından ekmek aldıktan sonra eve giderken nöbet geçiren şoförün kullandığı araç, önce park halindeki bir araca ardından bir iş yerinin kepengine çarptı. Yeri temizleyen bir belediye temizlik işçisi ezilmekten son anada kurtuldu.

Bir geri gidip bir ileri giderek kepenge çarpan aracı, şoföre yardıma gelen belediye işçisi ve çevredekiler durdurdu.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. epilepsi hastası olduğu iddia edilen şoför, olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazanın gündüz olmaması olası bir faciayı önledi. Kaza, güvenlik kamerasınca an ve an kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.