Haberler

Antalya’da nöbet geçiren motosiklet sürücüsü ölümden döndü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde motosiklet kullandığı sırada epilepsi nöbeti geçiren Meltem B.(39) ölümden döndü. Kontrolsüz bir şekilde belli bir süre giden Meltem B., demir korkuluklara çarptı ve araç altında kalmaktan araba sürücüsünün refleksi sayesinde kurtuldu. Olanlar bir araç kamerasına yansıdı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda sabah saatlerinde meydana geldi. Meltem B. isimli kadın motosikletle ilerlerken epilepsi nöbeti geçirdi. Kontrolü kaybetmeye başlayan Meltem B. ilk başta hemen solundaki arabaya çarpmaktan manevrayla son anda kurtuldu. Çift şeritli yolda kontrolsüz şekilde ilerlerken zaman zaman şerit değiştiren Meltem B. sol şeride geçerken orta refüjdeki korkuluklara çarptı. Korkuluklar sayesinde karşı yönden gelen araçların altında kalmaktan kurtuldu. Arkasındaki cip sürücüsünün dikkati sayesinde de aynı istikamette giden cipin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Meltem B.’ye ilk müdahaleyi olay yerine gelen ambulans yaptı. Meltem B. iyi olduğunu belirterek hastaneye gitmeyi red etti.

Olay anı bir araç kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.