Haberler

ABD’de evinde ölü bulunan Türk öğrencinin ölüm nedeni belli oldu

Yüksek öğrenim ve dil eğitimi için gittiği ABD’de evinde arkadaşları tarafından ölü olarak bulunan 24 yaşındaki Gülperi Türker’in ön otopsi raporu, Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu aracılığıyla, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yaşayan ailesine bildirildi.

ABD’de yaşadığı evin banyosunda arkadaşları tarafından ölü bulunan bilgisayar mühendisi 24 yaşındaki epilepsi hastası Gülperi Türker’in ön otopsi raporu aileye bildirildi.

Otopsi raporuna göre, banyodayken dengesini kaybedip düşmesi sonucu kafasını taşa çarpmasına bağlı iç kanamaya nedeniyle öldüğü belirtildi. Bir nöbet sonucu mu yoksa anlık bir durum nedeniyle dengesini kaybetmesi sonucunu öldüğü akıllarda soru işareti olarak kaldı.

Gülperi Türker’in cenazesinin ABD’den uçakla İstanbul’a getirileceği oradan da cenaze arabasıyla Tekirdağ’a götürüleceği öğrenildi.

Gülperi Türker’in ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşayan annesi Gülhan Türker ile babası Dursun Türker, kızlarının cenazesini almak için İstanbul’a gitti. Cenazesi yarın Şarköy’e defnedilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.