Haberler

Manavgat’ta bir tur rehberi kaldığı apartta ölü bulundu

Antalya ilinin Manavgat ilçesinde bir apartta kalan ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen tur rehberi Koray Demirözen, apart görevlileri tarafından yatağında ölü bulundu.

Olay, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşandı. Kokartlı tur rehberi Koray Özdemir, 15 gün önce iş bulmak için Manavgat’a geldi. Daha önce çalıştığı arkadaşlarınca kaldığı aparta yerleştirildi.

Apart görevlileri Koray Özdemir’e ulaşamayınca yedek anahtarla odaya girdi. Odaya giren apart görevlileri, Koray Özdemir’i yatağında ölü olarak buldu.

Koray Özdemir’in öldüğünü anlayan apart görevlileri yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Koray Özdemir’in cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Epilepsi hastası olduğu öğrenilen Koray Özdemir’in nöbet geçirmesi sonucu öldüğü düşünülüyor. Kesin ölüm nedeni, yapılan incelemenin ardından belli olacak.

Kokartlı tur rehberi Koray Özdemir’in ölüm haberini alan yakınları üzüntüye boğuldu. Memleketinin Gaziantep olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.