Haberler

ABD’de eğitim gören Türk öğrenci evinde ölü bulundu

Yüksek öğrenim ve dil eğitimi için ABD’ye giden ve New York kentinin Manhattan bölgesinde yerleşen 24 yaşındaki epilepsi hastası Gülperi Türker, ev arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu.

İstanbul Beykent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olan yüksek öğrenim ve dil eğitimi için ABD’ye giden Gülperi Türker, arkadaşları tarafından banyoda ölü olarak bulundu. Arkadaşları hemen yetkilere haber verdi.

New York’taki yetkililer, İstanbul Beykent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olan Gülperi Türker’in ölüm haberini Tekirdağ Şarköy’deki ailesine bildirdi.

New York polisi, herhangi bir cinayet şüphesine yol açacak bir ize rastlamadıklarını, soruşturmanın süreceğini bildirdi. Kesin ölüm nedenini, otopsiden ve toksikolojiden gelecek rapor doğrultusunda belli olacağı ifade etti.

Gülperi Türker’in cenazesi yapılacak yasal işlemlerin ardından Türkiye’ye gönderileceği belirtildi. Gülperi Türker’in cenazesinin Türkiye’ye gelmesinin ardından Şarköy’e defnedileceği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.