Haberler

Sakarya’nın Erenler ilçesinde zabıtaya yakalanan bir kişi nöbet geçirdi

Sakarya’nın Erenler ilçesinde yoldan geçenlerden para isteyen biri olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden zabıta, kişiyi arabaya bindirmek istedi. Araca bindirilmek istenen kişi, bindirileceği sırada birden nöbet geçirdi.

Olay, Sakarya’nın Erenler ilçesinde 20:00 sıralarında Sakarya Caddesi Et-Balık kavşağında meydana geldi. Yolda geçenlerden para isteyip trafiği zora düşüren kişiler olduğu ihbarı üzerine o civarda devreye atan polis ekipleri kavşağa yöneldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, üzerinde kimlik bulunmayan ve ismi öğrenilemeyen bir kişiyi zabıta ekiplerine teslim etmek için polis denetim noktasına getirdi.

Polis noktasına gelen zabıta ekipleri, kişinin üstünü aramak istedi. Bu sırada dilencilik yaptığı iddia edilen kişi, kendini yere attı. Kişiyi kendine getiremeyen ve ağzından köpük çıktığını gören polis ve zabıta ekipleri, 112’yi arayıp ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Hastaneye götürülen dilencilik yaptığı iddia edilen kişi, bir süre sonra kendine geldi. Sağlık durumunun iyi olduğunun öğrenilmesinin ardından üstü arandı. Üstünden çıkan paralar için tutanak tutuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.