Haberler

Hayata Tutun isimli kamu spotu videosunun çekimlerine başlandı

Epilepsi farkındalığını artırmak için “Hayata Tutun” isimli kamu spotu videosunun çekimlerine başlandı. Epilepsi Hasta ve Yakınları Derneği Başkanı Ebru Öztürk’ün ve girişimci Dilek Çakır’ın girişimiyle çekimine başlanan video, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çekiliyor.

Epilepsi konulu “Hayata Tutun” isimli kamu spotunun çekimlerine başlandı. Epilepsi Hasta ve Yakınları Derneği Başkanı Ebru Öztürk ve kadın girişimci Dilek Çakır girişimiyle çekimine başlanan kamu spotu videosunun senaryosunu Serkan Aygören yazdı. Yönetmenliğini ise, Kadir Ergin yapacak.

Ünlü halk ozanı Abdurrahman Delen, film için özel bir beste hazırladı. Hazırladığı özel bir bestesini ve türküsünü, eline sazı alarak epilepsi hastaları için seslendirecek.

Çekimlerinin büyük bir kısmı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan videonun diğer kısmı, Kırklareli Atatürk evinin önünde çekilecek. Bu kısımda, Kırklareli Atatürk evinin önünde bayraklar ve mor ışıklar altında çekilecek.

Hayata Tutun kamu spotu için ilk duyuru, 24 Ağustosta “Epilepsililer olarak adımızı duyurmak için çekilecek ilk yardım videomuza yarın Mansur Yavaş destek verecek. Yönetmen, senarist, film şirketi sahibi ve ben gönüllü olarak çalışmadayız. İlginiz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.” denilerek yapılmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.