Haberler

Vücut geliştirme şampiyonu nöbet sonucu hayatını kaybetti

Kaliforniya Petaluma doğumlu 49 yaşındaki IFBB Şampiyonu Jenny Lynn-Powell, geçirdiği bir nöbet sonucu hayatını kaybetti. Ölümünü arkadaşları Facebook’ta yaptıkları paylaşımla doğruladı.

18 Temmuz Pazar Günü Facebook üzerinden yapılan paylaşımda Jenny Lynn Powell öldüğü duyuruldu. 49 yaşındaki vücut geliştirme şampiyonunun ölümü kısa süre sonra doğrulandı.

Jenny Lynn Powell’ın kocası Ricky, uykusunda geçirdiği nöbet sonucu öldüğünü belirtti. Ölümünün duyulmasının ardından vücut geliştirme sektöründe ürün üretenler, vücut geliştimeyle ilgilenenler başta olmak üzere çok sayıda kişi başsağlığı yayınladı. Vücut geliştirmede kadınlar için bir örnek teşkil ettiği dile getirildi.

12 kez IFBB Şampiyonu ve 2 Olympia şampiyonluğu olan Jenny Lynn, ilk fitness yarışmasına kaydolduktan 1 yıl sonra şampiyonluk elde etti ve profesyonellik kazandı. Fitness alanında 2009 yılında emekliye ayrıldıktan sonra, kişisel gelişim ve koçluğa odaklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.