Haberler

Ünlü rapçi Juice WRLD nöbet geçirip hayatını kaybetti

Juice WRLD Kimdir?

Juice WRLD gerçek adı Jarad Higgins olan 2 Aralık 1998 doğumlu olan 21 yaşındaki bir rap sanatçısıdır. Amerika’nın Şikago Eyaleti’nde doğmuştur.

Özellikle Lucid Dreams adlı şarkısıyla dünyada ün kazanmış ve sevilmiştir. ColeBennett’in direktörlüğünü yaptığı Lucid Dreams şarkısı 200 milyon izleyici sayısına ulaşmıştır.

Travis Scott, Lil Uzi Vert, G Herbo ile yaptığı şarkılarla da ünlenmeye devam etmiştir.

Juice WRLD Nasıl Öldü?

Lucid Dreams’in büyük bir hit olmasıyla bilinen ve yükselen rapçi Juice Wrld, 21 yaşında öldü , Chicago polisi ve ilçe muayenehane ofisi ile teyit etti.

Juice WRLD Şikago’nun Midway havaalanında yürürken bir nöbet geçirdikten sonra öldüğünü bildirildi. Kolluk kuvvetleri, sağlık görevlileri olay yerine geldiğinde ağzından kan aktığını ve o anlarda bilincinin yerinde söylüyor.Ancak nöbeti neyin tetiklediği belli değil.

Juice WRLD’ün aşırı doz uyuşturucu kullanması nedeniyle öldüğü de iddia ediliyor. Epilepsi hastası olup olmadığı konusunda net bilgi bulunmamaktadır.

Nöbet ile epilepsi aynı şey değil

Bir kişinin nöbet geçirmiş olması onun epilepsi hastası olduğu anlamına gelmez. Nöbet farklı nedenlerle da olur.

Sevenlerinin yorumlarına bakıldığında “Epilepsi hastası mıymış?” veya “Epilepsi nöbeti nedeniyle ölmüş” ifadelerini görebilirsiniz.

Nöbet, herkes geçirebilir ve farklı nedenleri vardır. Epilepsi, birden fazla ve başka sağlık sorunlarıyla açıklanamayan nöbetlerle görülen nörolojik bir hastalıktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.