Haberler

Test pozitif, ölüm doğal

Mersin’de koronavirüs testi pozitif çıkan işçinin ölümüne “doğal ölüm” yazıldı.

Mersin Serbest Bölgede “zorla çalıştırıldığı” iddia edilen epilepsi hastası Emirhan Kezer (37), rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Testleri pozitif çıkan, Tarsus Devlet Hastanesi’nde 31 Ağustos’ta hayatını kaybetti. Ölüm Belgesine ,”Doğal Ölüm yazıldı. “Tepkiler üzerine elle” Covid-19″ yazıldı.

CHP milletvekili tepki gösterdi

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, “Burada çalışan bir işçimiz koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ancak raporunda “doğal ölüm” yazıldı. Çok vahim olaylar var. Ölen işçimiz epilepsi hastası olduğu buna rağmen çalıştığını öğrendik. Testinin pozitif olduğunu, ateşinin artması sonucu yoğun bakıma alındığını ve hayatını kaybettiğini biliyoruz.”dedi.

Bu durumu, “Bakanlığın verileri saklamasıyla alakalı en somut örnek. Normal ölüm yazınca ailenin itirazları neticesinde bir doktor ıslak imzayla gerçekleri ortaya koyuyor. Bakanlık, gerçek verileri vermiyor, toplumdan saklıyor.” dedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.