Haberler

Polisten kaçan sürücü, aracı ve içerisindeki 2 kadını bırakıp kayıplara karıştı

İzmir’in Bornova ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü, yaşanan kovalamacanın ardından aracı ve aracın içerisindeki 2 kadını bırakıp kayıplara karıştı.

İzmir’in Bornova ilçesinde Kokluca mezarlığı civarında devriye gezen polis ekipleri şüpheli gördükleri 35 TEZ 19 plakalı Tofaş marka aracı durdurmak istedi. Ekiplerin ‘dur’ ihtarına uymayan kimliği belirsiz olan sürücü, polis ekiplerini peşine takarak Bornova sınırlarını aştı ve Konak’a yöneldi.

Aracın içerisindeki epilepsi hastası kadın nöbet geçirdi

Polis kısa sürede, Konak ilçesi 2206 Sokak üzerinde aracı ve içerisindeki 2 kadını terk edilmiş olarak buldu. Kadınlardan birinin epilepsi nöbeti geçirmesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri çağrıldı.

Nöbet geçiren kadın, ambulansla İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp tedaviye alındı.

Polis kayıp sürücü yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Araçlardaki kadınlar S.K. ‘ya sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden idari para cezası kesildi. Araç içerisinde yapılan aramada herhangi bir şüpheli bir duruma rastlanılmadığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.