Haberler

Epilepsi hastası Batur Efeye ihtiyaç duyduğu jeneratör gönderildi

Tedavisinin evde devam edilebilmesi için gereken jeneratör, 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın ailesine teslim edildi. Artık, Batur Efe’nin tedavisine evinde devam edilebilecek. Güzel haberi Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından duyurdu.

Malatya Büyükşehir iştiraklerinden Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri Batur Efe’ye jeneratör ulaştırıldı.

Epilepsi hastası Batur Efe’nin korona virüs nedeniyle entübe olduğu ve hastaneye yatırıldı. Kendi başına nefes alamaması üzerine ameliyat edilip makineye bağlandığı ve bundan sonra makineye bağlı yaşayacağı öğrenildi.

Aile makineyi bir şekilde temin ettiği ama jeneratör olmadığı, olası elektrik kesintisinde Batur Efe’nin ölme riski olduğu için evine gönderilmeyen Batur Efe’nin jeneratör temin edilmesi üzerine evinde tedavisi sürecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.