Haberler

Kuşadası’nda kız yurdunun güvenlik görevlisi evinde ölü bulundu

Kuşadası’nda Kredi Yurtlar Kurumu’na(KYK) ait kız yurdunda güvenlik görevlisi olarak çalışan 41 yaşındaki Alkan Savur evinde ölü bulundu.

Kuşadası’nda Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda güvenlik görevlisi olarak çalışan, 41 yaşındaki Alkan Savur dün evinde ölü bulundu.

Olay, akşam saatlerinde Kuşadası’ndaki Sabri Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Nevdat Çiğdem apartmanında yaşandı. Dün akşamdan itibaren Savur’dan haber alamayan yakınları Savur’un evine geldi. Kapıyı çalmalarına rağmen ulaşamayan yakınları, Alkan Savur’a başka türlü de ulaşamadı. Çilingirci yardımıyla kapıyı açan yakınları, Savur’u yerde hareketsiz halde buldu. Yakınları sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, epilepsi hastası olduğu öğrenilen ve KYK yurdunda çalışan 41 yaşındaki Alkan Savur’un öldüğünü belirledi. Savur’un cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.