Haberler

Kocaeli’nde epilepsi nöbeti geçiren sürücü hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen olayda arabayı kullanırken epilepsi nöbeti geçiren 40 yaşındaki Bayram Geyik kaza sonucu hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Nenehatun Mahallesi Gazi Caddesi’nde öğle saatlerinde meydana gelen kazada, 40 yaşındaki Bayram Geyik hayatını kaybetti.

Bir sürücü kursuna ait arabayı kısa süreliğine ödünç alan epilepsi hastası Bayram Geyik, arabayı kullandığı sırada nöbet geçirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Bayram Geyik’in kullandığı 41 YC 630 plakalı araç hızlanarak kavşağı geçtikten sonra duvara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Bayram Geyik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bayram Geyik’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Bayram Geyik’in 2-3 aydır nöbet geçirmediği öğrenildi. Araç kullanması yasak olan Bayram Geyik’in, nöbet geçirmemesine güvenerek ödünç aldığı iddia edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.