Haberler

Kocaeli Körfezde 25 yaşındaki genç odasında ölü bulundu

Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki dayısının yanına gelen epilepsi hastası Kenan Yaman(25), dayısı tarafından odasında ölü bulundu.

Olay, Kocaeli’nin Körfez ilçesine bağlı İlimtepe Mahallesi’nde yaşandı. Yaklaşık 1 ay önce dayısının yanına gelen Kenan Yaman (25) sabah işten dönen dayısı tarafından odasında hareketsiz yatarken bulundu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, 25 yaşındaki Kenan Yaman’ın öldüğünü tespit etti. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından Yaman’ın cenaze otopsi yapılması için Körfez Mezarlığı Morguna kaldırıldı. Yaman’ın epilepsi nöbeti geçirmesi sonucu öldüğü iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fabrika işçisi merhum Ali Yaman ve Esma Yaman çiftinin 2 çocuğundan biri olan ve müzisyen olan Kenan Yaman’ın cenazesi Derince Merkez Camii’nde kılınan öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Şehitlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.