Haberler

İYİ Partili Aylin Cesur, Marmaris ziyaretinde nöbet geçiren kadına müdahale etti

Muğla ve ilçelerine esnaf ziyareti için gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e eşlik eden Aylin Cesur, ziyaret için geldikleri Marmaris’te Sevgi Yolu’ndaki hizmet binasına gittiği sırada yoldan geçtiği sırada nöbet geçiren 38 yaşındaki Emine Erdoğan’a müdahale etti.

Meral Akşener, Marmaris’in Sevgi Yolu’nda bulunan hizmet binası çok sayıda araç ile geldi. Bu sırada Meral Akşenir’i görmek için bekleyen Emine Erdoğan(38), fenalaşarak yere yığıldı ve kafasını betona çarptı. Çevredekiler “doktor var mı?” diye seslenmeye başladı. Çağrıyı duyan Isparta Milletvekili Aylin Cesur, yerde yatan kadının yanına koşup hemen müdahale etti.

Aylin Cesur, nefes alamadığını ve titreme nöbeti geçirdiğini tespit etti. Çevredekilerden kaşık istedi. Kaşıkla kadının ağzını açan Cesur, suni teneffüs yaparak hayata döndürdü. Terörle Mücadele Grup Amiri Komiser Dursun Tuğran, kadını ambulansa taşıdı. Emine Erdoğan ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Emine Erdoğan’ın hayati tehlikesinin olmadığı ve hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Aylin Cesur, Süleyman Demirel’in manevi kızı ve doktoruydu. Çevredekilerden kaşık istemesi kimi çevrelerce eleştirildi. Epilepsi hastasına ilk müdahalede yapılan en büyük yanlışlardan biri, nöbet geçirenlerin ağzına kaşık sokmaktı. Aylin Cesur’un kaşık istemesi, hayati tehlikeli bir an olduğu için istediği tahmin ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.