Haberler

Epilepsi nöbeti geçirmesi nedeniyle işinden olan vatandaş iş istiyor

Epilepsi nöbeti nedeniyle işinden olduğunu söyleyen iki çocuk babası Nasuf Çalışkan, kirada oturduğunu ve iş istediğini dile getirdi.

Belli bir süre önce trafik kazası geçiren, bu nedenle koluna ve bacaklarına platin takılan Nasuf Çalışkan, ayrıca epilepsi hastalığıyla mücadele etmeye başladı.

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı ilçesi Cumhuriyet mahallesinde yaşayan ve nöbetleri nedeniyle işten çıkarıldığı söyleyen Nasuf Çalışkan, yüzde 54 engelli olduğunu ve renk körlüğü bulunduğunu belirtiyor. Belediyeden aldığı 300-400 liralık yardımın kirada oturması nedeniyle yetmediğini dile getiyor.

Şu an hayırseverler ve komşularının yardımıyla geçimini sağladığını söyleyen Nasuf Çalışkan, fatura borçlarını ödemek ve hayatını düzene sokmak için iş istiyor. Epilepsi hastalığı nedeniyle kimsenin işe almak istemediğini belirten Nasuf Çalışkan, ödenmemiş borçtan dolayı doğalgaz sayacının söküldüğünü söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.