Haberler

Denizde epilepsi nöbeti geçiren çocuk yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli’den tatil için Muğla’ya giden Özdemir ailesinin 14 yaşındaki oğlu, denizde epilepsi nöbeti geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, pazar günü Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz mahallesinde yaşandı.

Bir banka çalışanı olan Mehmet Özdemir’in oğlu 14 yaşındaki Ahmet Burhan Özdemir, ailesiyle beraber tatil için gittiği Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz Mahallesinde denizdeyken yüzdüğü sırada nöbet geçirdi.

Kimse 14 yaşındaki Ahmet Burhan Özdemir’in nöbet geçirdiğiniz fark etmedi. Yaklaşık yarım saat sonra kıyıya vurduğunda çevredekiler durumu fark etti.

112 aranarak olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ciddiyetini koruması üzerine Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 günlük yaşam mücadelesini kaybeden 14 yaşındaki Ahmet Burhan Özdemir, Denizli’nin Çameli ilçesindeki Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip Yeni Mahalle Mezarlığı’na defnedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.