Haberler

Alanya Belediyesi’nde çalışan işçi ölü bulundu

Alanya Belediyesi temizlik işçisinin cansız bedeni Oba Çayı’nda bulundu. Epilepsi nöbeti geçirip suya düşerek boğulduğu tahmin ediliyor.

Olay, Obalar Mah. Müderris Sokak’ta saat 15:00 civarı yaşandı. Yolda geçenler Oba Çayı’nda birinin cansız bedenini gördü. Görenler hemen 112’yi aradı. Olay yerine jandarma ekipleri geldi. Jandarma ekipleri, cansız bedenin Alanya Belediyesi’nde temizlik işçisi olan Veli Uyar’a (37) ait olduğunu belirledi.

Uyar’ın cansız bedeni savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Alanya Belediyesi Morgu’na kondu. Epilepsi hastalığı bulunmayan ve vücudunda herhangi bir darp ve kesik izine rastlanılmayan Uyar’ın, epilepsi hastası olduğu öğrenildi. Temizlik yaptığı sırada nöbet geçirerek boğulduğu tahmin ediliyor.

Alanya Belediyesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Uyar’ın telle çevrilen iş sahasından çıkarak çaya indiği öğrenildi. Çayda yağmurla gelen odunları toplamak için suya girdiği ve suya girdiği sırada nöbet geçirerek boğulduğu tahmin ediliyor.

Uyar’a covid-19 testi yapılacağı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.