Haberler

3 çocuk annesi evinde ölü bulundu

Yakınları tarafından bir süredir kendisinden haber alınamayan 3 çocuk annesi Kütahyalı kadın evinde ölü bulundu. Şüpheli ölüm üzerine soruşturma başlatıldı.

Olay, İzmir’in Bayraklı ilçesinde Adalet Mahallesi’ndeki bir binada yaşandı.

İddiaya göre, eşi ve çocukları Kütahya’ya giden Tuğba Karaçam’a yakınları ulaşamadı. Tuğba Karaçam’a bir süredir ulaşamayan dayısı Mehmet Y., hayatından endişe ettiği Tuğba Karaçam’ın evine gitti.

Defalarca zili çalmasına rağmen epilepsi hastası olduğu iddia edilen Tuğba Karaçam’a ulaşamayan dayı Mehmet Y. ,kapıyı kırarak evin içine girdi.

Yeğeninin yerde hareketsiz yattığını gören dayı Mehmet Y., polise vesağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Tuğba Karaçam’ın öldüğü belirledi.

Ölüm nedeni otopsiden sonra belli olacak

Ev hanımı olan Tuğba Karaçam’ın 2 yaşında bir kızı, 4 ve 10 yaşında da 2 erkek çocuğunun olduğu öğrenildi. Karaçam’ın cansız savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlattı.

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Yaykın köyünden olan Tuğba Karaçam için, köyde cenaze töreni yapılacağı kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.