Haberler

Üniversiteli İpek, yurt odasında ölü bulundu

KYK kız yurdunda kalan öğrenci yatağında ölü bulundu.

Aydın’ın Nazilli ilçesindeki Yüksek Öğretim Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan ve Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi İpek Cillioğlu (25) ,odasında ölü bulundu.

Yurtta görevli temizlik görevlisi, odaya girince İpek Cillioğlu’nun hareketsiz yattığını gördü ve yurt yetkililerine haber verdi.

İhbar üzerine yurda sağlık ekibi ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık görevlilerinin İpek Cillioğlu’nun öldüğü belirledi. Jandarma ekiplerinin odada inceleme yaptıktan sonra İpek Cillioğlu’nun cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kesin ölüm nedeni incelemenin ardından belli olacak.

Olay yerindeki ilk incelemede İpek Cillioğlu’nun vücudunda herhangi kesici ve delici bir alet izine rastlanılmadı. İpek Cillioğlu’nun, epilepsi hastası olduğu ve bir süredir antidepresan kullandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Üniversite, İpek Cillioğlu için başsağlığı diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.