Haberler

Köpeğinin tasmasına takılıp düşen epilepsi hastası hayatını kaybetti

Olay, İzmir’in Buca ilçesinin Şirinyer semti Akıncılar Mahallesinde geçen hafta yaşandı. Evinin merdivenlerinden köpeğiyle indiği sırada epilepsi nöbeti geçirdiği iddia edilen 46 yaşındaki Erhan Olgunca, ayağı köpeğinin tasmasına takılıp kafa üstü düştü. Epilepsi hastası olduğu belirtilen Erhan Olgunca, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Komşuları Fark Etti

İzmir Ticaret Borsası’nda çekirdeksiz kuru üzüm satan üretici abisiyle çalışan ve evli Erhan Olgunca köpeğini dolaştırmak için dışarı çıkmak istedi.

Merdivenlerden ineceği sırada iddiaya göre epilepsi nöbeti geçirdi ve bu sırada köpeğinin tasmasındaki ipe takılıp dengesini kaybetti ve baş üstü düşerek ağır yaralandı.

Durumu fark eden komşularının haber vermesi üzerine ambulans çağrıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç iş insanı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı.

Erhan Olgunca’nın ölümü aile yakınlarını ve iş dünyasını yasa boğarken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Olgunca’nın cenazesi aile kabristanlığına defnedildi.

Bucaspor taraftarı olduğu öğrenilen Erhan Olgunca’nın ölüm haberini Bucaspor’ın genç taraftarları (Ultras Buca Genç) ölüm haberini Facebook’ta “Bucaspor tribünlerinden Erhan Olgunca (Uzun Erhan) kardeşimiz hakkı rahmetine kavuşmuştur. Ailesinin başı sağolsun der, tüm sevenlerine sabırlar dileriz.” diyerek duyurdu. Başka spor kulüplerinin taraftarlarına ait sosyal medya sayfaları da başsağlığı diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.