Haberler

Epilepsi hastası İdris’e polisler sürpriz yaptı

Mersin’de polis dizilerine ve araçlarına ilgi duyan epilepsi hastası İdris Dinç’in babası CİMER’e yazdı. Polisler İdris’e sürpriz yaptı.

Mersin’de yaşayan Ayhan Dinç isimli vatandaş, oğlu İdris için CİMER üzerinden istekte bulundu. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü isteğe kayıtsız kalmadı ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri epilepsi hastası ve engelli İdris’e sürpriz yaptı.

İdris’in babası Ayhan Dinç CİMER üzerinde Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne; engelli bir çocuğu olduğunu, arka sokaklar dizisini ve polis arabalarını çok sevdiğini, çocuğunun polisleri görünce çok sevindiğini, bu sebeple polislerle buluşturmak istediğini dile getirdi.

Polis ekipleri resmi üniformalarıyla İdris’in yanına gidip beraberlerinde getirdikeri pasta üfletti ve yanlarında getirdikleri hediyeleri İdris’e verdi.

Ardından polisler İdris’e telsizi verdi ve İdris’i ekip arabasına bindirdi. Güzel bir gün geçiren İdris’in mutluluğu gözlerinden okundu. Dinç Ailesi, isteklerini yerine getirdikleri için Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.