Haberler

‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçan sürücü, ‘epilepsi hastası’ olduğunu söyleyerek polisten ilginç istekte bulundu

Olay, geçen hafta Isparta-Burdur yolunda yaşandı. Uygulama noktasında ‘dur’ ihtarına uymayan 32 FE 086 plakalı aracın sürücü ile polis ekiplerince kovalamaca yaşandı.

32 FE 086 plakalı aracın sürücüsü hızını artırıp, Burdur merkezine doğru ilerledi. Mili Egemenlik Caddesi’nde ‘Yunus’ ekipleri durdurmak istediği sürücü, kaçmaya devam etti. Hayvan pazarı mevkiinde yolunu kesen trafik ekiplerinin otosuna arkadan çarpan sürücü manevra yaparak, kaçmaya devam etti.

Tırla durduruldu ve yakalandı

Çok sayıda ekibin takip ettiği 32 FE 086 plakalı aracın sürücüsü, Burdur-Isparta yolunda Isparta istikametinde gitmeye başladı. Polis denetim noktasını tırla kapattı. Kaçamayacağını anlayan sürücü, aracını bırakıp, yaya kaçmak istedi. Yaya kaçmaya çalışana sürücü yakalandı ve otomobilde bir kişi ile birlikte gözaltına alındı.

32 FE 086 plakalı aracın sürücünün İsmet O. (20) ve araçtaki kişinin Salih P. (23) olduğu öğrenildi.

Yaşanan kovalamacada 1 polis yaralandı.

İlginç istekte bulundu

0.89 alkollu çıkan İsmet O., epilepsi hastası olduğunu, acil nikotin alması gerektiği söyleyerek, sigarasını ve çakmağını istedi.

Hastanedeki kontrolün ardından, ifadesi alınmak üzerine polis merkezine götürüldü. Arabada yapılan arabada muşta bulundu.Otomobil çekiciyle parka çekildi.

Ceza yağdı

Çeşitli suçlardan 16 bin 690 TL ceza yazıldı ve ehliyetine 3 yıl 2 ay el koyuldu. Yaralan polis memuru, şikayetçi olacağını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.