Haberler

Diyarbakır’da bir kadın evinde ölü bulundu

Olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Kayapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan ve arkadaşları tarafından haber alınamayan kadın, evinde ölü bulundu.

Tek Başına Yaşadığı Evde Ölü Bulundu

Kayapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan ve tek başına yaşayan, epilepsi hastası olduğu öğrenilen Gülistan Can (32), evvelsi gün ihbar üzerine evine giden polis ekiplerince evinin banyosunda ölü bulundu.

Vücudunda herhangi darp ve yaralanma bulunmayan Gülistan Can’ın duş aldığı sırada bilinmeyen bir sebeple öldüğü belirlendi.

Güvenlik güçleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Gülistan Can’ın cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HDP Döneminde İşten Çıkarılmış

Eylül ayında Kayapınar Belediyesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Gülistan Can, yerel seçimden sonra HDP’li Keziban Yılmaz tarafından hiçbir gerekçe gösterilmen işten çıkarıldığını ve işten atıldıktan sonra darp edildiğini belirterek HDP önünde eylem yaptığı öğrenildi.

Geçen yıl 21 Ekim’de İçişleri Bakanlığı tarafından Kayapınar Belediyesi’ne kayyum atanınca,Gülistan Can’ın işe iade edildiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.