Haberler

Balıkesir’in Erdek ilçesinde araba sürerken nöbet geçiren bir şoför kaza yaptı

Balıkesir’in Erdek ilçesinde meydana gelen kazada, nöbet geçiren şoförün kullandığı araç önce bir araca, sonra trafik levhasına, 2 ağaca ve kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç takla attı.

Akşam saatlerinde olan kaza, Balıkesir’in Erdek ilçesinin Halitpaşa Mahallesi Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi’nde Erdek-Çuğra mevkiinde ilçe merkezi istikametinde seyir halindeyken meydana geldi.

10 ND 758 plakalı otomobili kullanan epilepsi hastası Emin Kılıç isimli şoför, Erdek Çuğra mevkiinden ilçe merkezi istikametine giderken Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi’nde geldiğinde nöbet geçirdi. Ardından park halindeki bir araca, ardından kaldırımdaki ağaçlara çarptı ve takla attı.

Kazayı görenler, hemen yardıma koştu ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi.

Hafif yaralı sürücü Emin Kılıç ve araçtaki 2 çocuğu, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen ambulanslarla Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kullanılamaz hale gelen araca tedbir amaçlı köpük sıktı. Kullanılamaz hale gelen otomobil, çekiçle olay yerinden kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.