Haberler

Elazığ’da yaşayan epilepsi hastası lise öğrencisi Meryem’den haber alınamıyor

Elazığ’ın Aksayarak Mahallesi’nde yaşayan lise öğrencisi epilepsi hastası Meryem Biçer,28 Eylül’de “Okula gidiyorum.” diyerek çıktığı eve bir daha geri dönmedi. Meryem Biçer’in ailesi, kızlarından gelecek güzel bir haberi bekliyor.

Elazığ’ın Aksaray Mahallesi’nde yaşayan Cemile Biçer ve Mehmet Baki çiftinin çocuklarının en küçüğü Meryem Biçer, 28 Eylül’de “Okula gidiyorum” diyerek çıktı. Ancak daha sonra hiçbir haber alınamadı. Polis ekiplerine haber veren Biçer ailesi, epilepsi hastası kızları için endişeleniyor ve kızlarından gelecek iyi haberi bekliyor. Yetkililerden yardım istiyor.

Meryem Biçer’in en son 06:30 sıralarında abisinden harçlık istediği ve daha sonra okula doğru çarşı istikametine giden toplu taşıma aracında bindiği görüldü. Biçer ailesi, Meryem Biçer’in ilacını yanına almadığını belirtiyor. Biçer ailesi, ilacı zamanında alması gerektiği, ilaç kullanmadığında ağır nöbetler geçirdiğini ve buna şahit olduklarını dile getiriyor.

Biçer ailesi, görenlerin ve arkadaşlarının yanındaysa arkadaşlarının haber vermesini istiyor. Canla başla çalışan emniyete teşekkür ediyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.