Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan doktorlara tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda kadın muhtarlarla buluştu. Gündeme dair açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, doktorlara tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın muhtarlarla buluştu. Gündeme dair açıklama yapan Erdoğan, doktorlara tepki gösterdi. Ardından sağlık alanındaki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

“Gidiyorlarsa gitsinler”

Şehir hastanelerini yapanların kendilerinin yaptığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemen ardından “Bu doktorları okutan, yetiştiren bu devlet değil mi? Bu devlet sizi okuttu, yetiştirdi, maliyeti en yüksek olan sağlıktır ama şimdi az veriyormuşuz.” dedi. Ardından doktor maaşlarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, maaşlardan şikayet eden ve özele geçmeyi düşünen doktorlara “Açık konuşuyorum; varsın gidiyorlarsa gitsinler, bizler de üniversiteleri yeni bitiren doktorlarımızı istihdam ederiz. Gerekirse yurtdışından ülkemize dönmek isteyenleri davet eder, istihdam ederiz. Buralar boş kalmaz. Asistan doktorlarımızla devam ederiz. Buralar boş kalmayacak.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.