Haberler

Kahramanmaraş’ta yaşayan Payaslı genç yatağında ölü bulundu

Elbistan’da yakınlarının haber alamadığı 25 yaşındaki gencin evine balkondan giren itfaiye ve polis ekipleri şahsı yatağında ölü olarak buldu.

Edinilen bilgiye göre, Battalgazi Mahallesi’nde ikamet eden ve ilçedeki bir lokantada çalışan Recep Tayyip Kodalak (25) isimli genç mesaiye gelmedi. İşyerindeki arkadaşları, telefonla aradıkları Kodalak’a ulaşamayınca, polise bildirdi.

Gencin yaşadığı adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, gencin yaşadığı daireye balkon kapısından giriş yaptı.

Ekipler, Kodalak’ı yatağında hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Recep Tayyip Kodalak’ın öldüğünü belirledi. Kodalak’ın eşinin akraba ziyaretine gittiği ve bu nedenle Kodalak’ın evde yalnız olduğu belirtildi.

İlk akla cinayet şüphesi gelirken, evin içerden kilitli olduğu belirlendi. Polis tarafından incelemede, şüpheli herhangi bir duruma rastlanmadığı belirtildi.

Elbistan Cumhuriyet Savcısı’nın evde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Kodalak’ın cansız bedeni Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kodalak’ın epilepsi hastası olduğu, memleketinin Hatay ilinin Payas ilçesi olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.